Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Játék-szerverbérlés képes leírás - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu
részletek »

Játék-szerverbérlés - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szimulatorok.tlap.hu » Játék-szerverbérlés
Keresés
Találatok száma - 9 db
Andromédium Magyarország

Andromédium Magyarország

Cégünk gamehostinggal foglalkozik immáron sokadik éve. Célunk, hogy mindenki egyedi igényeit kielégítsük. Legyen szó bármilyen speciális igényről, megpróbálunk megoldást keresni rá! Szolgáltatások, melyeket mindegyik gameszerver tartalmaz: 100Mbit/s hazai Internet kapcsolat Kitűnő hazai pingek Laggmentes szerver, amely a hónap minden napján 0-24 óráig üzemel Teljesértékű FTP elérés 1 GB tárhely a modok, demók számára Ingyenes első konfigolás Webes adminisztrációs felület (indítás, leállítás, konfigolás) Saját Ventrilo, a rendelt szerver slotszámával arányosan Vagy 2 szobát a Ventrilo szerverünkön slotszám korlát nélkül

ATX szerverbérlés

ATX szerverbérlés

Minőségi szervert szeretne bérelni? Saját minőségi DELL szerverpark, nem egy külföldi cég szolgáltatásait értékesítjük újra, supportot is mi biztosítjuk.Cégünk 2005 óta szolgáltat. Szervereink Budapesten a BIX központban, GTS datanet és Invitel szerver termeiben találhatók 100mbit/szerver adat kapcsolattal, klimatizált szerverteremben, állandó konzollal, SMS értesítéssel. Több ezer elégedett ügyféllel, 24 órás rendszer felügyelettel, szakképzett ügyfélszolgálattal rendelkezünk. Folyamatos akciókkal várjuk mind új mind meglévő ügyfeleinket.

ClanHome - bérelhető játékszerverek

ClanHome - bérelhető játékszerverek

Amit nyújtunk: Alacsony pingek 99% rendelkezésre állás 99% laggmentesség Adminisztrációs segítség Fejlett webadmin rendszer Alap config telepítése Szervervisszaállítás ha szükséges Modokhoz, pályákhoz minimum 2 GB ftp tárhely Korlátlan számú mod, és pályafeltöltés Teljes FTP elérés Napi 24 óra szerverelérhetőség TS szoba a szerverrel megegyező slotszámmal Lehetőség slotbővítésre a bérlési időszakban Kipróbálható reklámszerverek Szerzett bérlők után kedvezmény (20% a befizetett összeg után) Több szerver bérlése esetén az összes díj 10%-át jóváírjuk 3 hónapra előfizetve 1 hónapot elengedünk (33% kedvezmény) 6 hónapra előfizetve 40% kedvezményt adunk Szponzoráció NINCS.

Szerverbérlés

Szerverbérlés

Vállalkozásunk fő tevékenységi körébe a játékszerverek és annak bérbeadása tartozik. Mind e mellett voice szerverek (mint Team-Speak, Ventrilo), shoutcast szerverek, webhosting szolgáltatások, e-mail szerver szolgáltatások, szervergép bérlés és szervergép elhelyezés szolgáltatások tartoznak. Várjuk minden erre igényt tartó leendő ügyfeleink érdeklődését...

Tárhely és Szerver hoszting

Tárhely és Szerver hoszting

Cégünk szerver elhelyezési és bérlési lehetőséget biztosít játék szerverek és minden más szerver számára. Emellett tárhely és domain regisztrációs szolgáltatásokkal várjuk új és régi ügyfeleinket egyaránt. Ha bármely szolgáltatásunkat nem telalja honlapunkon akkor kérje ajánlatunkat e-mailben vagy telefonon.

Távirányítós autó szimulátor rendezvényekre

Távirányítós autó szimulátor rendezvényekre

Rendezvények magas szintű kiszolgálása távirányítós autópálya, digitális autópálya, távirányítós autó szimulátor, szivacsjátékok,óriás scrable, virtuális játszótér. Rendezvényszervezés, céges napok, csapatépítő tréningek.

TOTALHOSTING | Game Server 4 You - játék szerver bérlés

TOTALHOSTING | Game Server 4 You - játék szerver bérlés

A Totalhosting a Totalgaming KFT tulajdona mely az OBiNet KFT -ből az FGC Systems KFT -ből valamint két magánszemély hozzáadott értékéből jött létre. Célja a Magyar eSport támogatása, a legjobb minőségű játékszerverek, hw -ek és sw -ek értékesítése, valamint az ezekhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások biztosítása. Eredményességünket a tulajdonosok korábbi hosszú évek megszerzett tapasztalatai és sikerei garantálják.

Virtuális szerver bérlés - Bix2

Virtuális szerver bérlés - Bix2

A BIX, vagyis a Budapesti Adatcserélő Központ 1997-es létrehozása óta a folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően mindig a legkorszerűbb szolgáltatást kínálta. Adatforgalma 2014 végére elérte a másodpercenkénti 210 Gbit-et. A központban kedvező feltételek mellett valósul meg a szerver elhelyezés, de ha nem szeretne saját eszközbe beruházni, megoldható a fizikai vagy virtuális szerver bérlés is. A bérelt szerver olyan elsőrangú körülmények között kap helyet, mint a T-Systems vagy az Invitel gépei.Kérdés esetén hívjon bátran.

Webidea

Webidea

Játékszerver Cégünk 2009 májusától elindította Játékszerver hosting szolgáltatását. Célunk a minőségi szolgáltatás, kedvező áron. A szolgáltatásra két Intel alapú szerver gépet állítottunk be, ahol alacsonyan tartjuk a terhelést, így a ping és a sávszélesség is optimális és minimálisan kihasznált. A szerverek Magyarországon vannak elhelyezve, külön nemzetközi sávszélességgel rendelkeznek a jobb ping érdekében. A játékszerver hostingra külön MSN és e-mailes ügyfélszolgálat tartozik, ahol a nap 24 órájában support kérhető.

Tuti menü