Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Repülőgép szimulátorok képes leírás - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu
részletek »

Repülőgép szimulátorok - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szimulatorok.tlap.hu » Repülőgép szimulátorok
Keresés
Találatok száma - 5 db
1/2. Lúdas Matyi Virtuális Vadászrepülő Század

1/2. Lúdas Matyi Virtuális Vadászrepülő Század

Salut ! Üdvözöl, az 1/2. 'Ludas Matyi' Repülőszázad! Ha szeretnél egy hangulatos, történelmi hagyományokkal rendelkező brigádhoz csatlakozni, akkor jelentkezésedet várjuk a Vendéglő az Elegáns Spionhoz címzett fórumunkban. ..., cirka 1 hónap közös együtt repülés után, a tagság szavaz a belépési szándékodról, ami alatt (is) és után (is) megkezdheted a kiképzési repüléseket, ha új pilóta vagy. Az IL-2 jelenleg a 4.09-es verzióban legmagasabb, és az Ultrapack 2.0-ás kiegészítővel 'csinosítható' !

FlightGear Flight Simulator

FlightGear Flight Simulator

The FlightGear flight simulator project is an open-source, multi-platform, cooperative flight simulator development project. Source code for the entire project is available and licensed under the GNU General Public License. The goal of the FlightGear project is to create a sophisticated flight simulator framework for use in research or academic environments, for the development and pursuit of other interesting flight simulation ideas, and as an end-user application. We are developing a sophisticated, open simulation framework that can be expanded and improved upon by anyone interested in contributing. There are many exciting possibilities for an open, free flight sim. We hope that this project will be interesting and useful to many people in many areas.

Fly Online

Fly Online

Repüléssel és szimulátoros repüléssel kapcsolatos hírek, képek, videók, magyar nyelven. Minden olyan játék, ami nem kifejezetten csak a repülésre koncentrál, de mégis lényeges eleme a játékmenetnek. (pl. Armed Assault, Operation Flashpoint) Játékdemók, ingyenes játékok, videók, skinek, háttérképek, galériák. A fentiekhez kapcsolódó segédprogramok használata. (pl. Fraps, joystick profilok) Webshop: dvd, játék, játékvezérlő (joystick, gázkar, pedál, kormány) és egyéb kiegészítők kereskedelme

MH 59. Szentgyörgyi Dezső Virtuális Repülőbázis

MH 59. Szentgyörgyi Dezső Virtuális Repülőbázis

Az MH 59. Virtuális Repülőbázis a 2005-ös kecskeméti Nemzetközi Repülőnap sajtótájékoztatójának keretében alakult meg hivatalosan, azonban tagjainak jelentős része a nagy múltra visszatekintő 42nd Red Hunters online ezred kötelékéből érkezett. Ugyan az MH 59. VRB nem jogutódja a 42nd Red Hunters-nek, de annak hagyományai és eszmeisége tovább él a repülőbázis keretei között, ezért tartjuk szükségesnek, hogy ismertessük a 42nd Red Hunters történetét.

Pumaszállás

Pumaszállás

A VO101 bevallott célja, hogy olyan oldalt hozzon létre, ami nem csak ennek a századnak szól, hanem minden repülés iránt érdeklődő látogatónknak. Ezért a birtokunkban lévő anyagokat mások számára is elérhetővé tesszük, és reméljük, hogy sokaknak szerzünk velük kellemes perceket. Cserébe mindössze annyit kérünk, hogy ha a kedves látogató olyan elméleti anyag, könyv, írás, fénykép vagy bármilyen, a weblap szellemiségével egyező és tartalmába illeszthető dokumentummal rendelkezik, ami nem áll más szerzői jogvédelem alatt, hogy azt küldjék el nekünk, hogy a weblapon megjelentethessük, természetesen a forrás megjelölésével. Ha nem elektronikus formában van tárolva, az sem gond, mindenre találtunk eddig is megoldást.

Tuti menü