Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Sim TV / Hírportálok - Hírek a szimulátorok világából képes leírás - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu
részletek »

Sim TV / Hírportálok - Hírek a szimulátorok világából - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szimulatorok.tlap.hu » Sim TV / Hírportálok - Hírek a szimulátorok világából
Keresés
Találatok száma - 9 db
Fifa Hungary

Fifa Hungary

2005 augusztusa óta várjuk a pillanatot és most bekövetkezett. A külső nem minden, de az is nagyban megváltozott. Az oldal agyát meg lassan megismeri majd mindenki. Többet tud, mint gondolnátok.Az oldal több teljesen különálló oldalból áll. Jelenleg 4 szekció indult el: FIFA HUNGARY, PES HUNGARY, GTA HUNGARY és FM HUNGARY, de tervezzük, hogy más játékok is hamarosan felkerülnek a palettára.

Hungarian rFactor Central

Hungarian rFactor Central

A Hungarian rFactor Central november 2-án vette kezdetét. Az oldal rFactoros ligáknak, közösségeknek, és persze rFactoros rajongóknak jött létre. Az weboldalon olvashattok mindenféle híreket, cikkeket, infókat a ligákról. (WTCC Liga, F1 Liga, DTM Liga, stb.) Remélem mindenkinek elnyeri a tetszését az oldal.

Hungarian SimWorld

Hungarian SimWorld

Hírek, letöltések, újdonságok a számítógépes autóversenyzés világából. Egy oldal, amit mindenkinek látnia kell és mindenkinek ismernie kell. Nem hagyhatod ki Te sem! A legnagyobb letöltési archívum vár téged is! HUNGARIAN SIMWORLD

Rfactor

Rfactor

Az Rfactor egy gyűjtő portál, ami a ligák honlapjainak és facebook lapjainak rss csatornájáról egy helyre szedi a friss híreket. A ligahírek szigorúan megjelenésük sorrendjében kerülnek ki a honlapra, egyéb szűrést nem végzünk (pl ismeretség alapján). Saját készítésű híreket nem tartalmaz az oldal. Beszélgetésekhez, közvetlen liga hirdetésekhez külön fórumot tartunk fent. Az Rfactorról közvetlenül elérhetőek az általunk ismert stream csatornák linkjei és videói. A ligák, streamek listája folyamatosan bővül, önkéntes jelentkezés vagy saját kutatómunkánk eredményeképpen.

rFactor hírek

rFactor hírek

Magyarország rFactoros ligáinak a friss hírei, de aki nem szereti a szimulátorozást, annak ott vannak az igazi motorsport versenyek!

Simracing.hu

Simracing.hu

A Simracing.hu egy kizárólag online autóversenyzéssel, és szimulátorokkal foglalkozó portál, melynek első számú célja, hogy naprakész információkat biztosítson a hazai szimulátorversenyzés kedvelői számára. Tartalmunkat főként hírek, összefoglalók, és a legfrissebb szimulátor modifikációk ismertetése képezik.

SimSport TV

SimSport TV

2011. szeptemberben megkezdte működését a megújult SimSport TV a két nagy hazai szimulátoros televízió összeolvadásával, megerősített stábbal. Továbbra is csatornánkon megtalálhatjátok az izgalmas versenyeket, saját készítésű szórakoztató műsorokat. Hasznos időtöltést és jó szórakozást kívánok minden kedves nézőinknek!

SimTV

SimTV

The converging worlds of simulation and the Internet have created an exciting new reality for the simulation training industry. SIM TV, the Internet television network, showcases the full capabilities of modeling and simulation technology in dramatic, captivating Internet video. SIM TV gives you the edge you need to capture and engage a global audience.

Simtv.tv

Simtv.tv

A SIMTV nasceu destinada a ser o novo na mídia televisiva do RN. A inovação começa no próprio nome, diferente e propositivo, e se espalha por todos os projetos e açőes que já foram implantados ou ainda o serão. A visão de mercado privilegia a informação, o conhecimento e o entretenimento, com suporte na interatividade e na tecnologia, como bases fundamentais da programação a ser oferecida aos telespectadores.

Tuti menü