Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Word of Tanks oldalak képes leírás - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu
részletek »

Word of Tanks oldalak - Szimulátorok - Játékok.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: szimulatorok.tlap.hu » Word of Tanks oldalak
Keresés
Találatok száma - 3 db
AHA Klán

AHA Klán

AHA mi vagyunk azok akik szét rúgják a .......... ! :) Ez egy HC Klán !!! Minden nap van CW !!! Csak olyan tagok jelentkezését várjuk akik ezeknek a feltételeknek eleget tesznek! ' A magyarok nyilaitól ments meg URAM minket ' Harcra fel! Klánba való jelentkezéshez szükséges minimum: Heavy: T10, Medium: T10, Arty: T8, vagy TD:T10 [AHA-A] Arrows of Hungarians Army - Academy Klánba való jelentkezéshez szükséges minimum: Heavy: T5, Medium: T4, Arty: T4, vagy TD:T4

I. Magyar Honvédség

I. Magyar Honvédség

[EMH] I. Magyar Honvédség!! Minden héten CW!! Minden héten min. 3 napon század! Tagfelvétel: Minimum tier 8-cas tank (min. 7-es önjáró löveg) - Efficiency rating: 900-tól - Aktív klán élet A weblapunk a Word of Tanks online játék fontos híreivel is foglalkozik, de ezen kívül néhány hasznos dolog is található.

Magyar Word of Tanks Infó

Magyar Word of Tanks Infó

A weboldal a Word of Tanks online játékkal foglalkozik. Találhattok itt hasznos információkat, részletes ismertetőket, letölthető kiegészítőket, friss híreket, más hasznos tartalmat. A World Of Tanks játék alapvetően teljesen ingyenesen játszható. Azonban ha elegendő időt töltünk el a játékkal, előbb utóbb felmerül a kérdés, vásároljak-e prémium fiókot, vagy esetleg prémium járművet annak érdekében hogy egy kicsit gyorsabban csordogáljon a kredit és az XP mennyiség. Sokan kérdeztétek már tőlem is egymástól is, miképpen kell pontosan megvásárolni a játékban található prémium fizető eszközt a Gold-ot.

Tuti menü